Wat wij doen

 

Dankzij de constante aanwas van vakkundig personeel kunnen wij doen wat we doen, mooie tuinen maken. Rommel onder het spreekwoordelijke tapijt vegen zit er bij ons niet in, als we iets doen, doen we het goed.

Quality means doing it right when no one is looking.

Henry Ford

Onze winkel is het startpunt van al onze fantastische projecten in de hele Benelux. Een thuisbasis waar we trots op zijn, die ons inspiratie geeft en waar wij na een lange dag werken de loungebanken eens goed kunnen uittesten.

 

 

Garantie

Op de gehele tuin geven wij 1 jaar garantie, zelfs op de planten. Op bouwwerken zoals pergola’s, schuttingen en overkappingen zit een langere garantie, tot wel 25jaar!

 

Goede materialen

Als wij iets bouwen, willen we dat het lang meegaat. Het gebruik van de juiste materialen met lange garanties, in combinatie met de nodige vakkennis, zorgt dat we iets maken waar zowel de klant als wijzelf blij van worden.

 

Wandel bij ons binnen

blijf na de aanleg van uw tuin met ons in contact.

 

Bedrijven en instanties waar wij voor werken

Vaak al langer dan een halve eeuw, maar nog altijd met hetzelfde plezier.

Toen in 1976 Juliana nog Koningin was leverde wij al de bloemen voor de Koninklijke onderscheidingen, dit doen we ruim 40 jaar later nog steeds! Na zijn moeder ziet ook onze nieuwe Koning dat het goed is.

Groene aankleding autoshowrooms van Mercedes-Benz Dealerbedrijven, sinds 1975.

Sinds 1961 verzorgen wij de aankleding van Holliday Inn Leiden, wekelijks brengen wij de meest fantastische vazen met bloemen. bij een evenement creëren wij met planten en bloemen een passende sfeer in het gehele hotel.

wo-duivenoorde_CMYK

1456871349887

ford-logo

 

Afsluitende woorden

Een breed werkgebied

Dankzij onze kleine organisatie kunnen wij snel schakelen, iedereen helpt elkaar binnen het bedrijf om zijn of haar taken binnen de gestelde termijn af te ronden. De tuinarchitect maakt de planning en schuift in bij de hoveniers, onze hoveniers zijn tegelijkertijd uitstekende bloemschikkers, terwijl de eigenaar naast zijn dagelijkse bezigheden het liefst de meest ingewikkelde houten overkappingen bouwt.

Creativiteit en kwaliteit heeft er voor gezorgd dat wij na al die jaren nog bestaan. Binnen het bedrijf dagen we elkaar dagelijks uit, alleen op deze manier kunnen wij de hoge standaard van kwaliteit leveren die klanten van ons gewend zijn.

Team Veurst

Het bedrijf is de laatste jaren steeds verder gegroeid, sinds 2006 zitten we daarom op een nieuwe locatie. Deze prachtige oude kas geeft ons de mogelijkheid om U te laten zien waar wij voor staan. Tuinmeubilair, parasols, plantenbakken en vogelhuisjes zijn hier te bewonderen.