Relaxte bedrijfstuin

Gemaakt met de sterkste materialen, voor vele onbezorgde jaren
Een onderhoudsvrije robuuste tuin met uitdagende hoogteverschillen
Bij het ontwerpen van de beplanting hebben we goed gelet op sfeer. Wanneer de siergrassen gaan groeien zal de trap verscholen komen te liggen, een leuk effect.

Bedrijfstuinen ontwerpen is een vak apart. In dit tuinontwerp is het bestaande relief gebruikt om een plek te creëren voor de werknemers om tot rust te komen. De verhoogde vlonder is een plek geworden om te genieten van het uitzicht, door gebruik te maken van een pergola voelt het terras toch beschermd aan. De reis naar boven moest een kleine uitdaging worden, hierdoor hebben we gekozen voor een trap van granietkeien, slingerend door de wuivende grassen.

Bij het ontwerpen van het beplantingsplan voor deze zakelijke villa werd ons een bepaald doel gesteld. De tuin moest onderhoudsarm, duurzaam en verrassend zijn.

Grind is een van de meest onderhoudsarme tuinmaterialen. In combinatie met een speciale kunststof ondervloer blijft het grind stabiel, dit in combinatie met de goede drainage maakt een alternatief overbodig.

Bedrijfstuinen moeten tegen een stootje kunnen, het kan zomaar eens zo zijn dat water geven na warme zomerdagen er bij inschiet.

Wanneer uw keuze uitgaat naar meer waterminnende beplanting, kunnen wij betekenisvol zijn in het ontwerp en de aanleg van een uitgebreid irrigatiesysteem. Het beplantingsplan passen wij hier uiteraard ook op aan.

   

Tuin-type
Natuurlijke Tuin