Over Veurst

SINDS 2004 IS RANDSTAD FLOWER PROMOTION GELEIDELIJK OVERGEGAAN IN VEURST TUINWINKEL, HETZELFDE VAKKUNDIGE PERSONEEL, ALLEEN OP EEN ANDERE LOCATIE.U HEEFT NU EEN DUIDELIJK AANSPREEKPUNT VOOR VRAGEN OVER UW TUIN, ZO ZORGEN WE SAMEN DAT U NOG VELE JAREN PLEZIER HEEFT VAN UW TUIN.

U KUNT INSPIRATIE OPDOEN VOOR UW EIGEN TUINPROJECT, MAAR OOK DE VOLLEDIGE ZORG VOOR DE TUIN UIT HANDEN GEVEN AAN ONZE GESPECIALISEERDE HOVENIERS, TIMMERMANNEN EN TUINONTWERPERS.

WE HELPEN GRAAG MEE MET DE TUIN VAN UW DROMEN, VAN HET EERSTE IDEE, NAAR EEN SCHETS, TOT DE UITEINDELIJKE AANLEG EN INRICHTING. NADERHAND KUNT U NOG VELE JAREN BIJ ONS BINNENLOPEN VOOR VRAGEN EN OPLOSSINGEN, EEN TUIN VOOR DE TOEKOMST!

veurst-showroom-voorbeeld1

 

Op deze manier gaan wij te werk

Meer weten? U kunt vrijblijvend een afspraak maken!

Een tuin kan niet uit een blikje worden getrokken, elke tuin is anders. Daarom zijn vakmensen nodig die een tuin samen met u ontwikkelen. Vanaf het ontwerp tot de realisatie van de tuin zijn wij betrokken

Wij zijn gespecialiseerd in het verfraaien van de buitenruimte. Van balkon tot duintuin en van autoshowroom tot paleistuin.

Meer dan 55 jaar geleden is begonnen met het mooier maken van Voorschoten, 57 jaar later zijn we een eind op weg. Alleen nog lang niet klaar! Er blijven telkens projecten op ons pad komen welke de moeite waard zijn, soms zelfs tuinen die we zelf 30 jaar geleden hebben aangelegd. Een geschiedenis van vakkennis waar u op kunt bouwen!